Portugal-alentejo.se – Allt om resor och semester

Anlita rörmokare utomlands

Älskar du att resa och upptäcka nya platser i världen? Då är du inte ensam. Det är många som har resande som hobby – vissa till den grad att de bor utomlands större delen av året.

Har du ett semesterhus eller en semesterlägenhet i ett annat land? Idag är det ganska vanligt att svenskar investerar i semesterboenden i andra länder, just för att snabbt kunna lämna landet när kyla och vinter drar in. Att ha en bostad utomlands innebär dock lika stort ansvar som att ha det i Sverige. Du kommer fortfarande behöva se över din bostad, anlita hantverkare när det behövs och ha koll på avgifter.

Anlita VVS-firma utomlands – hur fungerar det?

Har du fått problem med avloppen i din bostad utomlands behöver du kontakta en rörmokare. Befinner du dig i Sverige rekommenderar vi dig att välja bästa rörmokaren på VVS med många års erfarenhet av branschen. Här får du snabb hjälp när du behöver, utbildad personal och specialister på rör, vatten och avlopp. Du kan dessutom boka med ROT-avdrag för att sänka dina kostnader.

Att boka en rörmokare utomlands skiljer sig lite, men inte allt för mycket. Om din semesterbostad ligger i ett land innanför EU kan du t.ex. fortfarande använda ROT-avdraget för att sänka kostnaderna. Kom ihåg att kontrollera firman noga innan du anlitar dem och se till att det finns behörighet och utbildning hos all personal. Det är inte alla länder som har lika hårda branschregler för avlopp och VVS. Därför kan kvaliteten på arbetet vara väldigt låg om du råkar välja fel.