Portugal-alentejo.se – Allt om resor och semester

Resa till Dahliornas land

Har Dahlian alltid varit din favoritblomma? Då kanske du också är intresserad av att besöka landet som blomman härstammar från. Dahlian är idag en mycket uppskattad och populär blomma som har sitt ursprung i Mexico. Där används den dock främst för sina läkande egenskaper, eftersom den knappast smakar gott att stoppa i munnen.

Mexico är ett land som många människor besöker varje år. Att resa till Mexico från Sverige kräver vaccination för att du ska känna dig trygg på resan. Det är också en mycket lång flygtur där du kan komma att behöva sova på planet och byta flygplan med mellanlandning.

Beställ Dahlia online

Är du intresserad av att få tillgång till riktiga Dahliaknölar är Mexico dock ett måste. Visst kan du också beställa hem knölar från nätet och plantera i din trädgård om du vill slippa en lång och kostsam flygtur. Att beställa online är betydligt billigare och dessutom riskerar du inga problem med tullen. Kombinera gärna dina Dahlior med andra från från företaget.

Vad kostar det att resa till Mexico?

Hur mycket det kostar att resa till Mexiko beror på ett flertal faktorer. När på dygnet du reser har betydelse, såväl som vilken årstid du vill resa. Om du är beredd att mellanlanda många gånger och vänta länge mellan flygningarna kan du också få ner priset en hel del. En biljett till Mexico från Sverige ligger dock ändå på cirka 7000 kronor och uppåt.

Hur lång tid tar det att flyga till Mexico?

Eftersom Mexico ligger mycket långt ifrån Sverige får du räkna med en lång flygtur. Även om du så bara mellanlandar vid ett tillfälle kan du behöva resa i upp mot 24 timmar utan att det är något konstigt.