Portugal-alentejo.se – Allt om resor och semester

Spara pengar till semestern

Sommaren närmar sig och för de flesta är semesterplanerna i full gång. Det innebär förhoppningar, längtan och drömmar. Men för många också en stress och oro över att pengarna inte ska räcka till. Läs vidare för de bästa tipsen på hur du snabbt får extra pengar till semesterns efterlängtade resor.

Tusentals kronor på några dagar

Med tjänster som Diamantbrev säljer privatpersoner smycken på ett nästan för enkelt sätt. Beställ hem ett Diamantbrev, packa ner dina guldsmycken eller diamanter och skicka tillbaka. Försändelsen är självklart försäkrad och värdet kontrolleras samma dag som de mottager försändelsen. I praktiken innebär detta att du kan bli många tusenlappar rikare på bara ett par dagar. Diamantbrev har prisgaranti så bättre pris än såhär får du inte någon annanstans.

Extrajobb som ger mer pengar

Det finns många extrajobb att ta för att dryga ut kassan under några månader. Att arbeta i butik eller restaurang en helg i månaden ger till exempel upp till 3000 extra. Hör runt i närområdet och fråga när du ändå är i butiken om de behöver extra personal. De flesta klarar av att jobba några timmar mer på helgerna för att få ihop mer pengar till att resa. Det finns också många jobb som säljare som kan utföras på deltid både hemifrån och på kontor.